Miras Avukatı İstanbul Bul

Miras Avukatı


            Medeni Kanunda düzenlenmiş olan Miras Hukuku, kişilerin ölümü ya da gaiplik kararlarının çıkmasından sonra mirasa konu olacak varlıklarının hem yasal mirasçılar hem de diğer mirasçılar arasında hangi oranlarda paylaştırılacağını ifade etmektedir.

            Aydar Hukuk Büromuz miras avukatı İstanbul geneli faaliyetleri ile vasiyetnamenin düzenlenmesi, yasal mirasçılar ve atanmış mirasçıların belirlenerek hisselerinin hesaplanması gibi birçok alanda danışmanlık ve avukatlık hizmetleri vermektedir. Bu konuda bir davanız varsa bizi tercih edebilirsiniz.

            Yasal olan mirasçılar ölen kişinin kan bağı dolayısı ile mirasçı olan çocukları, torunları, anne ve babaları, evlilik dışındaki hısımları, büyük anne ve büyük babası, eşi ve miras bırakmadan ölmesi halinde ise devlettir. Hukuk Büromuzda hizmet veren her bir miras avukatı haklarınızı en iyi şekilde korur ve yasal haklarınızdan mahrum kalmanızı engeller. Avukatlarımızın her biri işinde deneyimli ve miras hukuku alanında deneyimlidir.

Miras Avukatı İstanbul Bulmak İçin Kriterler


            Özellikle miras avukatı İstanbul genelinde nüfus fazlalığı nedeni ile ihtiyaç duyulmaktadır. Bunun bilincinde olan ekibimiz İstanbul genelinde başarılı çalışmalara imza atmaktadır. İhtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olan ekibimize güvenebilirsiniz.

            Aydar Hukuk Büromuz miras avukatı kapsamında miras davası işlemlerine başlamadan önce taraflar arasında uzlaşma sağlamaya çalışır. Yani bir nevi arabuluculuk hizmeti vermektedir. Anlaşma sağlanamaması halinde ise en hızlı şekilde miras davası açılarak davanın en adil şekilde sonuçlanması için dava sürecini sürekli takip eder. Sizlerde miras davası konusunda deneyimli bir ekip ile çalışmak istiyorsanız, sizleri ofisimize bekliyoruz.


Yorumlar

Popüler Yayınlar